Göynem – Beyşehir

İlahi – Kur`an -İslam – Din -Tasavvuf – Belgesel – Dua – Hadis – Tarih – Şiir – Vs… – بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

‘Bush seçimi çaldı 11 Eylül’ü yaptı’

Posted by Site - Yönetici Aralık 26, 2009

Bush seçimi çaldı 11 Eylül’ü yaptı

Bush seçimi çaldı 11 Eylül’ü yaptı

‘Bush seçimi çaldı 11 Eylül’ü yaptı’

Amerikan halkına en inandırıcı gelen komplo teorisine göre ABD eski başkanı Bush 2000’de yapılan başkanlık seçimlerini hileyle kazandı, 11 Eylül’ün arkasında da o vardı.

ABD’de halkın en çok inandığı komplo teorilerini bulmak için anket yapılıyor. İlk sonuçlar, Bush’un seçimlerde hile yaptığı ve 11 Eylül saldırısını da Bush kabinesinin planladığı inancının yaygın olduğunu gösterdi.

Dünyada bir çok insanın komplo teorisi olarak dahi görmeyip inandığı tarihi “iddiaların” Amerikalılar tarafından da onaylandığı anlaşıldı. ABD’deki New York Daily News gazetesi halkın en çok inandığı komplo teorilerini bulmak için anket başlattı ve ilk sonuçlar bir hayli tanıdık çıktı. Gazetenin internet sitesinde yayınlanan ve oy verme işleminin halen devam ettiği ankete göre, Amerikalılar en fazla ABD eski başkanı George W. Bush’un 2001 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde, hile yapıp, Amerikan halkının oylarını çaldığı teorisini gerçeğe yakın buluyor.

Bush’un, 11 Eylül terör saldırısıyla bağlantısı olduğuna inananların sayısı da oldukça fazla. Amerikalılara en gerçekçi gelen diğer komplo teorileri de, küresel ısınmanın büyük bir yalan olduğu ve ABD Başkanı Barack Obama’nın ABD doğumlu olmadığı.

Son anketteki en “popüler” komplo teorileri arasında, 11 Eylül saldırılarının arkasında Bush Yönetimi’nin olduğu iddiası ikinci oldu. New York Daily News Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan ve hâlâ süren bir ankette, en inandırıcı komplo teorileri şöyle:

2000 seçimlerini Bush çaldı – yüzde 31

Cumhuriyetçi aday Bush 2000 yılındaki başkanlık seçimlerinde ülke genelinde oyların yüzde 47.8’ini almış, Demokrat aday Al Gore yüzde 48.3’e ulaşmıştı. Ancak sistem gereği seçimi kazanan Bush oldu. Florida eyaletindeki 300 oyluk farkla seçilen Bush’un, yeniden sayım sürecinde Florida Valisi kardeşi Jeb Bush yoluyla hile yaptırdığı öne sürüldü.

11 Eylül’ün arkasında Bush vardı – yüzde 16

Bush Yönetimi, 11 Eylül 2001’de ABD’de gerçekleşen terör saldırılarından önceden haberdar olmuştu. Saldırgan bir dış politikayı meşrulaştırmak için El Kaide teröristlerini engellemedi. İkiz Kuleler’de kontrollü patlama yapıldı. Pentagon’u vuran ise uçak değil bir roketti.

Küresel ısınma uydurma – yüzde 14

Enerji sektörünü yeniden yapılandırarak sermayenin el değiştirmesini sağlamak isteyen çevreler, Dünya tarihi boyunca defalarca görülen doğal iklim değişikliğinin insan ürünü olduğunu öne sürdüler. Hatta artık aksini savunanları bilim camiasından dışlıyorlar.

Harry Potter’dan MJ’e diğer teoriler

ABD halkının yüzde 12’si, ABD Başkanı Barack Obama’nın ABD topraklarında doğmadığına, dolayısıyla Amerikan vatandaşı olmadığı için başkanlığının gayrimeşru olduğuna inanıyor.

Diğer popüler komplo teorileri şunlar:

Devlet vatandaşların tamamını gizlice gözetliyor. Prenses Diana kazada ölmedi, öldürüldü. Harry Potter, satanistlerin bir aracı. Michael Jackson ölmedi, 300 milyon dolarlık borcundan kurtulmak için bunu tezgahladı, şimdi Elvis Presley gibi rahat ve gizli bir yaşam sürüyor.

Kaynak: Yenişafak – Hürriyet-Timeturk

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.