Göynem – Beyşehir

İlahi – Kur`an -İslam – Din -Tasavvuf – Belgesel – Dua – Hadis – Tarih – Şiir – Vs… – بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Moda Tesettüründen, Gerçek Tesettüre Girme Zamanı Gelmedimi!

Posted by Site - Yönetici Şubat 13, 2017

moda-tesetturunden-gercek-tesetture-girme-zamani-gelmedimi

Moda Tesettüründen, Gerçek Tesettüre Girme Zamanı Gelmedimi!

Bir kızın tesettüre girdiği gün mücahideliği başlamıştır. Dikkat ettiyseniz, Tesettür diyoruz…. Sadece saçı kapatmaktan bacakları kolları kapatmaktan bahsetmiyoruz..Tesettür bir bütündür. Dış görünüşü de iç dünyasıda Alemlerin Rabbi olan Allah’ın emirlerine itaatkar olmalıdır. Nur suresi 31 de okuduklarını hayatının her anında kulaklarında çınlamalıdır. Ahzab Suresi 59. Ayeti hafife almamalıdır. En az tesettürü nasıl uygularım nasıl gönlüme göre fetva alırım peşine düşmemelidir. Herzaman en iyisini yapmaya çalışmalıdır. Kendini erkeklere beğendirme derdinde değil, Rabbine beğendirme derdinde olmalıdır.
Tesettürü, iffeti, edebi Ahlakıyla örnek olmalıdır. Günümüzde müslüman kızların giyinişide düşünceside davranışıda gayri müslimin kızlarından farksız değil. Örnek vereceğimiz az sayıda Mü’min hanımlar kaldı. Nezamanki kendimize örnek olarak, Hz Aişe Hz Fatıma annelerimizi görürsek ozaman değişiriz.
Ey musluman hanimlar moda sizin ahiretinizi bitirmeden, siz modayı bitirin.
Bir müslüman hanımın değişmesi onlarca yüzlerce kızın değişmesi demek.
Siz değişinki toplum değişsin…
Ümmet Aslına Özüne Dönsün

Şerife Şevval Kardelen

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.