Göynem – Beyşehir

İlahi – Kur`an -İslam – Din -Tasavvuf – Belgesel – Dua – Hadis – Tarih – Şiir – Vs… – بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

7 – SALAVATLAR ( Büyük salavatı şerifeler )

Posted by Site - Yönetici Haziran 30, 2012

salevat-ı şerife,7 – SALAVATLAR ( Büyük salavatı şerifeler )Salat ve selam Alemlerin Efendisine ( s.a.v. ) olsun.salevat-ı şerife

7 – SALAVATLAR ( Büyük salavatı şerifeler )

Bİ  ADEDİ  ELF SALEVATI

1.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi adedi elfi enfasıl mahlükat.Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi  eş`aaril mevcudat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi  sevakinil erdı vessemavat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi   hrufil levhı ved-deavat  Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi   küllil ma`düüdat  velma`lümat. Min evveli ezelihii ve evsatı haşrihii ve ahıri bakaaihii ve ala alihi ve sahbihit-tayyibiynet-tahiriyne ecmeıyn. Bi rahmetike Ya erhamerraahımiyn.

SALAT-I  MÜNCİYE

2.Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammed  Salâaten tünciynâa bihâa min cemîy’ıl-ehvâali, ve’l efâat. Ve takzıylenâa bihâa cemîy’al haacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemîy’ıs-seyyi’âat ve terfeunâa bihâa ındeke e’led-deracâat ve tübelligunâa bihâa aksal gaayâat. Min cemîy’ıl-hayrâat-i  fil-hayâati ve ba’del-memâat. İnneke alâa külli sey’in kadiyr.

Mânâsı:

“Allâh’ım, Efendimiz Muhammed’e ve ehl-i beytine bizi bütün korku ve âfetlerden kurtaracağın, bütün ihtiyaçlarımızı göndereceğin, bütün günahlarımızdan temizleyeceğin, nezdindeki derecelerin en yücesine yükselteceğin, hayatta ve ölümden sonra bütün hayırların nihâyetine ulaştıracağın şekilde râhmet eyle. Muhakkak sen her şeye kaadirsin.”

SALAT-I  NARİYE  ( Salat-ı tefriciyye )

3.Allâahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâammen alâa seyyidinâa Muhammedinillezii tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tükzaa bihil-havâaicü ve tünâalü bihir-ragaaibü ve husnül havâatimi ve husnül havâatim. Ve yüstesgalgamâamü bi vechihil keriim ve alâa âalihii ve sahbihii fîi külli lem-hatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.

Mânâsı:

“Allâh’ım, kendisi hürmetine dügümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-i hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa’ya (s.a.v.) ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtınca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.”

Her gün Peygamber Efendimize çokça salevât okumalıdır. Bilhassa salât-i münciye, salât-i nâriye ve salât-i fethiyye’ye devam edilmelidir. Herhangi bir sıkıntı anında bunların hatmi yapılarak duâ edilirse, Cenâb-i Hak dilekleri kabul eder. Salât-i Münciye’nin hatmi 1000, salât-i nâriye’nin hatmi ise 4444 defa okumaktır.

HAZRETİ SIDDIYK’IN ( R.A ) SALATI

4.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala eli seyyidina Muhammed. Ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim.Euzü billahi minelhemmi vel huzni ve minel cübini vel buhuli ve minel aczi vel keseli ve min galebetit deyni ve kahrir rical.

SALAT-I  FETHIYYE

5.Allâahümme salli ve sellim ve bâarik alâa seyyidinâ Muhammedinil fâtihı limâa uğlika vel-hâatimi limâa sebeka. Nâasıri’l-hakkı bil hakkı vel hedii ilâa sirâatıkel müstakıym. Ve alâa elihii hakka kadrihii ve mikdâarihil azıym.

Mânâsı:

“Allâh’im salât ve selâm eyle ve mübarek kıl; kilitlenmişlerin açıcısı, öncekilerin sonuncusu, Hakk’a hak ile yardımcı, doğru yoluna hidâyet eden Efendimiz Muhammed’e ve onun ehl-i beytine onun kadrince ve azîm mikdarınca

KUDRETTEN TAŞ ÜZERİNE YAZILAN SALEVAT

6.” Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin bahri envârike ve ma’dini esraarike ve lisâni huccetike ve aruusi memleketike ve imâmi hazretike ve tıraazi mülkike ve hazâini rahmetike ve tarıykı şeriy’atikel mütelezzizi bi tevhıydike insani aynil vücûüdi vessebebi fîi külli mevcûüdin ayni a’yâni halkıkel mütekaddimi min nûri zıyâike. Salâten tedûümü bi devâmike ve tebkâ bi bekâike lâ müntehe lehâ düne ılmike salâten turzıyke ve turzıyhi ve terzâ bihâ annâ Yâ rabbel âlemiyn.

Mânâsı:

” Allahım! Efendimiz Muhammed üzerine salat eyle; nurlarının denizi, sırlarının madeni, delillerinin dili, memleketinin el sürülemez gelini, hazretinin imamı, mülkünün süsü, rahmetinin haznedarı, şeriatının yolu ki, senin tevhidinle lezzetleniyor vücud hakikati. Ve bütün mevcutların sebebi, gözlerin gözü, hakikatlerin hakikati, senin evvelleri yaratmandan, senin nurunun ziyasından… Öyle salât eyle ki, sen devam ettiğin müddetçe devam etsin, sen baki kaldığın müddetçe baki kalsın ki; son olmaz ona, senin ilminin dışında… Öyle salat eyle ki sen onunla razı olasın, onu da razı etsin… Ve 0nunla razı ol bizden ya rabbel alemin. ”

Bu salevat-ı şerifeyi Abdülkadir Geylani hazretleri bir mağarada bir taşın üstünde yazılı olarak bulmuşlardır. Altında da şu ilave varmış: ” Bu salevat-ı şerifeyi 1 defa okuyan 60.000 salevat okumuş sevabı alır.

Bİ  ADEDİ  ELF SALEVATI ( 1.Salavatin aynisi )

7.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi adedi elfi enfasıl mahlükat.Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi  eş`aaril mevcudat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi  sevakinil erdı vessemavat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi   hrufil levhı ved-deavat  Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi   küllil ma`düüdat  velma`lümat. Min evveli ezelihii ve evsatı haşrihii ve ahıri bakaaihii ve ala alihi ve sahbihit-tayyibiynet-tahiriyne ecmeıyn. Bi rahmetike Ya erhamerraahımiyn.

Kaynak : DUA KİTABI  ( Osmanlı yayınevi )

LÜTFEN Alıntı yapmak isteyenler  adresimizi kaynak gösterirlerse menmun oluruz, Dualarınızı bekliyoruz.

39 Yanıt to “7 – SALAVATLAR ( Büyük salavatı şerifeler )”

  1. kamile said

    bu güzel bilgileri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.yalnız bi adedi elf ve hz.sıddıykın salatının manalarını nasıl bulabiliceğim?

    Beğen

  2. Kamile kardesim, yorumlariniz icin tesekkur ederiz,Allah sizlerden razi olsun,Bi adedi elf ve hz.sıddıykın salatının manalarını kitabta bulamadim, bulabilirsem burda paylasiriz insaallah.

    Selam ve dua ile.

    Beğen

  3. betül said

    ALLAH razı olsun sizlerden kardeşlerim…

    Beğen

  4. seher said

    7 büyük salavatın arapçasını nerden bulabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz

    Beğen

  5. şükran said

    Verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun Hocam.Ama keşke arapçası olsada o şekilde ezberleyebilsek ,türkçesini okurken telefuzu yanlış çıkıyor diye düşünüyorum .bilgilendirirseniz sevinirim.Allah yar ve yardımcınız olsun.SELAM VE DUA İLE.

    Beğen

  6. fatih said

    değerli hocam bide bunların arapçasını üstlerine veya altlarına yassanız çok memnun oluruz Allah başarılarınızı arttırsın…

    Beğen

  7. Allah cumlemizden razi olsun arkadaslar, Zamanimiz oldugunda arabcasinida veririz ins, Yorumlariniz icin tesekkur ederiz.

    Beğen

  8. mustafa tunç said

    osmanlı yayınları dua kitabında arapçaları mevcut arkadaşlar

    Beğen

  9. selahattin tasgin said

    mukemmel buyuk bir salavat cezallahu anna muhammeden ma huve ehluh 70 bin melek okuyana sevap yazar

    Beğen

  10. ışıl said

    iyi akşamlar ben salevatı şerife duası nı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz ınternettende bulamadım

    Site Yøneticisi: ışıl kardesim salavati serife duasi yukaridakilerdir,Bunlardan ayri ayri bir salavati serife duasi diye birsey duymadim.

    Beğen

  11. ali said

    binlerce teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrr

    Beğen

  12. mehmet said

    s a kardeş bu salevatların arapçasınıda verirsen daha iyi olur okunuşlar bir birini tutmuyor

    Beğen

  13. mustafa tunç said

    salavat ı şeriflerin altındaki reklam hiçde de hoş olmamış

    Site Yøneticisi: Ne raklami? Nerde? Bizim sayfamizda reklam yasaktir, siz baska sayfayla karistirmis olmalisiniz.

    Beğen

  14. ali galip said

    yönetici kardeşim kudretten taş üzerine yazılan salavat ‘ın latince yazılışında bir noksanlık olabilir mi acaba ? Zira bende Osmanlıca bir risale var ki adı ‘ Bazı dualar ve iltica usulleri ‘ Arapça metinde ” Salâten tedûümü bi devâmike ve tebkâ bi bekâike lâ müntehe ” cümlesindeki tebka kelimesi vetbeka olarak geçiyor … bence bir göz atsanız fena olmaz…. Selam ve dua ile…

    Beğen

  15. halil said

    Allahı cok seviyorum

    Beğen

  16. facebook said

    Faydalı karşılıksız yapılan bu güzel salavat paylaşımları için değerli kardeşime teşekkür ederim..

    Beğen

  17. meltem said

    Hayırlı günler, Allahümme salli ala seyyidina muhammedin nuriz zati ve sırrış şerri fi cemiıl esmai vessıfati ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. salavatmı acaba ve anlamını bulamadım. anlamını bilmeden okumak beni tedirgin etti. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. teşekkür ederim.

    Beğen

  18. muhammet said

    sabırlı olmak için de bildiğiniz bir salavat varmı yardımcı olurmusunuz??

    Beğen

  19. ALLAH bunlardan razi olsun

    Beğen

  20. salih said

    maradaki salavat in anlami nasil acaba?

    Beğen

  21. zahide said

    Ayetel kursi duasi oglumun hayatini kurtaran duadir. Allahima ne kadar sukretsem azdir. Hurda yiginindan sağ salim cikti cok şükür. Yuce rabbim cok büyük mucizesi.oglum evden ise giderken arkasından Ayetel kursi duasi okumuştum. Kaza yaptı. Ama sağ salim allahim onu bana bağışladı cok cok cok sukur.

    Liked by 1 kişi

  22. derya said

    merhaba kadınlar özel günlerinde okuyabilirlermi

    Merhabalar Derya hanim,

    Mesela kadınlar özel günlerinde şunları yapar:

    1- Hayzlı kadın, Besmele, salevat-ı şerife, kelime-i tevhid, istigfar ve bütün duaları okuyabilir, tesbih çeker, zikreder. Fâtiha, Rabbenâ âtina.., Rabbenağfirli… ve daha başka dua âyetlerini dua niyetiyle ezberden okuyabilir. Hayzlı iken kabir ziyaretine gidebilir, dua niyetiyle orada Fatiha okur. Her namaz vaktinde abdest alıp, o namazı kılacak kadar zaman oturup zikreder, tesbih çekerse, en iyi kıldığı namazın sevabını kazanır.

    2- Cünübe saç ve tırnak kesmek mekruh, ama hayzlıya mekruh değildir. Cünüpken de, hayzlı iken de saç boyatabilir. Hayzlı iken yiyip içilebilir; fakat cünüpken ağzını yıkamadan yiyip içmek mekruhtur ve fakirliğe sebeptir. Oruç için sahura kalkan kimsenin, vakit dar ise, elini ağzını yıkadıktan sonra, yiyip içmesi, daha sonra gusletmesi günah değildir. (Halebi)

    3- Kadın cünüp iken hayz görse, cünüplük için gusletmesi iyi olur, hayz bitinceye kadar bekleyip, sonra ikisi için bir gusletmesi de caizdir. Cünübün ağzını yıkamadan yiyip içmesi tenzihen mekruhtur. Çünkü ağzına aldığı su, müstamel olur. Müstamel suyu içmek ise mekruhtur. Hayzlı böyle değildir. Hayz iken gusletmesi emredilmedi. Hayzlı kadın, göğsünü yıkamadan, çocuğunu emzirebilir. Cünüp kadının, yıkamadan emzirmesi mekruhtur. (Hadika)

    4- Tilavet secdesini işiten cünüp kimse, temizlendikten sonra tilavet secdesi yapar. Fakat hayzlı ve nifaslı olana temizlendikten sonra da tilavet secdesi gerekmez.

    5- İstihaza günlerindeki kadın, idrarını tutamayan, devamlı burnu kanayan veya bir akıntısı olan kadın gibi, özür sahibi olur. Namaz kılması ve oruç tutması lazım olur ve kan gelirken de vaty caiz olur. İstihaza kanı hastalık alametidir. Çok akarsa doktora gitmelidir.

    Beğen

  23. Talha said

    En çok 6. Salavatı okumanızı tavsiye ederim ama size kalmış sonuçta hepsi Sevap (en çok 6. Salavat Sevap)

    Beğen

  24. DAVUT EKŞİ said

    EY ALLAHIM EN EVVELKİ ZAMANDAN BU ZAMANA KADAR OKUNMUŞ VE EN SONRAKİ ZAMANA KADARDA OKUNACAK TOPYEKUN SALATLAR VE SELAMLAR GÖNDERDİĞİN PEYGAMBERLERİNİN ÜZERLERİNE OLSUN …

    Beğen

  25. jewe2017 said

    Alşlah ulkemıze zafer ve ese
    nlık versın..Duayla..Allah razı olsun sızlerden..

    Beğen

  26. jewe2017 said

    ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN….SIZE DE DUA ETTIM..

    Allah cumlemizden razi olsun insaallah, tesekkur ederiz.Dualar musterektir.

    Beğen

  27. DAVUT EKŞİ said

    …Bismillahirrahmanirrahim…Ey Allahım mahlukatının yokluklardan varlıklara çıkmalarına vesile olan ve senin rahmetinin kullarına ulaşmalarına vesile olan rabbani rahmetin ta kendisi olan çok büyük zata tüm anlayışların ve tüm manaların merkezlerini kuşatmış senin tüm isimlerinin ve sıfatlarının hakikatlerine erişmiş olan çok değerli yakuta insana ait bu zamana kadar meydana çıkmış ve bu zamandan sonrada meydana çıkacak tüm oluşumların aydınlatıcısı olan çok büyük nuruna o rabbani hakkın ve dinde açıklanan hükümlerin sahibine zatına yönelmiş olan bütün kalpleri doldurup rahmete kandıracak kadar bol feyizlerle ve rahmet bulutlarıyla birlikte görülen çok parlak şimşeğe mekan alemindeki tüm mekanları kuşatıcı olan bütün cihanı kendisiyle doldurduğun çok parlak nuruna sadakatin hakikatin ve adaletin ta kendisi olan çok büyük zata senin çok özel tasarımın olması hasebiyle çok yüksek konumda olan tüm hakikatlerin ilimlerin ve marifetlerin sırların ve feyizlerin en yüksek zirvelerinin kendisinden açığa çıkıp göründüğü çok büyük zata tüm marifetlerin tüm peygamberlere ve tüm salih kullara akıtılan manevi ilimlerin kendisinden çıkıp fışkırdığı çok büyük pınarına senin rızana ulaşmak için geçilmesi gereken çok güzel ve dosdoğru yoluna hakkın sıfatlarıyla değilde hak olan öz zatı ile tecellisi sonucunda var olan çok büyük zata tüm sırları ilimleri ve marifetleri senin zatına sıfatlarına isimlerine ve fiillerine ait olan tüm tecellileri feyizleri ve fetihleri kendisinde toplamış olması hasebiyle çok büyük hazineye kendisini yaratmak istediğin zaman senden yine sana yönelen tecellinin sahibine uluhiyet sırrının tılsımlı nurunun kuşatmasının maddi alemdeki suretine ve zuhuruna mazhar olarak daha önce kimse tarafından bilinmeyen ve zikredilmeyen uluların en ulusu olan zatının bilinmeyi arzu etmesiyle meydana gelen çok güçlü muhabbet nuruna ve onun aline ashabına zatının azametinin sonsuzluğu kadar ve zatının mülkünün devamı süresince salat ve selam ediver . Alemlerin rabbi Allaha sonsuz hamdü sena olsun …

    Beğen

  28. DAVUT EKŞİ said

    Bismillahirrahmanirrahim … Ey Allahım mahlukatının yokluklardan varlıklara çıkmalarına vesile olan ve senin rahmetinin kullarına ulaşmalarına vesile olan rabbani rahmetin ta kendisi olan çok büyük zata tüm anlayışların ve tüm manaların merkezlerini kuşatmış senin tüm isimlerinin ve sıfatlarının hakikatlerine erişmiş olan çok değerli yakuta insana ait bu zamana kadar meydana çıkmış ve bu zamandan sonrada meydana çıkacak tüm oluşumların aydınlatıcısı olan çok büyük nuruna o rabbani hakkın ve dinde açıklanan hükümlerin sahibine zatına yönelmiş olan bütün kalpleri doldurup rahmete kandıracak kadar bol feyizlerle ve rahmet bulutlarıyla birlikte görülen çok parlak şimşeğe mekan alemindeki tüm mekanları kuşatıcı olan bütün cihanı kendisiyle doldurduğun çok parlak nuruna sadakatin hakikatin ve adaletin ta kendisi olan çok büyük zata senin çok özel tasarımın olması hasebiyle çok yüksek konumda olan tüm hakikatlerin ilimlerin ve marifetlerin sırların ve feyizlerin en yüksek zirvelerinin kendisinden açığa çıkıp göründüğü çok büyük zata tüm marifetlerin tüm peygamberlere ve tüm salih kullara akıtılan manevi ilimlerin kendisinden çıkıp fışkırdığı çok büyük pınarına senin rızana ulaşmak için geçilmesi gereken çok güzel ve dosdoğru yoluna hakkın sıfatlarıyla değilde hak olan öz zatı ile tecellisi sonucunda var olan çok büyük zata tüm sırları ilimleri ve marifetleri senin zatına sıfatlarına isimlerine ve fiillerine ait olan tüm tecellileri feyizleri ve fetihleri kendisinde toplamış olması hasebiyle çok büyük hazineye kendisini yaratmak istediğin zaman senden yine sana yönelen tecellinin sahibine uluhiyet sırrının tılsımlı nurunun kuşatmasının maddi alemdeki suretine ve zuhuruna mazhar olarak daha önce kimse tarafından bilinmeyen ve zikredilmeyen uluların en ulusu olan zatının bilinmeyi arzu etmesiyle meydana gelen çok güçlü muhabbet nuruna ve onun aline ashabına beni bütün belalardan ve afetlerden kurtaracağın benim bütün ihtiyaçlarımı karşılayacağın benim bütün üzüntülerimi sevinçlere döndüreceğin benim bütün müşküllerimi halledeceğin benim bütün sıkıntılarımı gidereceğin benim bütün bağlarımı çözeceğin benim bütün maksatlarımı hayırlarla sonuçlandıracağın beni düştüğüm bütün bataklıklardan çıkaracağın beni tökezleyip düştüğüm bütün yerlerden kaldıracağın benim bütün günahlarımı bağışlayacağın benim nefis mertebelerinin en üstününe yükselebilmemi sağlayacağın benim ubudiyet mertebelerinin en üstününe çıkabilmemi sağlayacağın beni hayatta ve öldükten sonra himayene alacağın benim hidayete erebilmemi sağlayacağın benim islamiyyeti bütün konularıyla ve yönleriyle dosdoğru öğrenebilmemi sağlayacağın benim takvanın en üstününü yaşayabilmemi sağlayacağın hem zatını ve hemde beni beni çok memnun edeceğin beni katındaki derecelerin en üstününe yükselteceğin benim bütün dualarımı ve amellerimi makbul edeceğin beni hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştıracağın şekilde 999 milliniyon senede senelerindede her birinde 999 milliniyon mevsimde mevsimlerindede her birinde 999 milliniyon ayda aylarındada her birinde 999 milliniyon haftada haftalarındada her birinde 999 milliniyon günde günlerindede her birinde 999 milliniyon gecede ve gündüzde gecelerindede ve gündüzlerindede her birinde 999 milliniyon saatte saatlerindede her birinde 999 milliniyon dakikada dakikalarındada her birinde 999 milliniyon saniyede saniyelerindede her birinde 999 milliniyon salisede 999 milliniyon gezegeninde gezegenlerindede her birinde 999 milliniyon anakarasında anakaralarındada her birinde 999 milliniyon adasında adalarındada her birinde 999 milliniyon bölgesinde bölgelerindede her birinde 999 milliniyon ovasında ovalarındada her birinde 999 milliniyon devletinde devletlerindede her birinde 999 milliniyon bölümünde bölümlerindede her birinde 999 milliniyon şehirinde şehirlerindede her birinde 999 milliniyon ilçesinde ilçelerindede her birinde 999 milliniyon beldesinde beldelerindede her birinde 999 milliniyon köyünde köylerindede her birinde 999 milliniyon mahallesinde mahallelerindede her birinde 999 milliniyon toprak parçasında toprak parçalarındada her birinde 999 milliniyon çadırında çadırlarındada her birinde 999 milliniyon hanesinde hanelerindede her birinde 999 milliniyon odasında odalarındada her birinde 999 milliniyon mahlukunda mahluklarındada her birinde 999 milliniyon bedeninde bedenlerindede her birinde 999 milliniyon başında başlarındada her birinde 999 milliniyon yüzünde yüzlerindede her birinde 999 milliniyon ağzında ağızlarındada her birinde 999 milliniyon dilinde ebede kadar okunabilecek topyekun miktarınca ve zatının mülkünün devamı süresince salat ve selam ediver . Alemlerin rabbi Allaha sonsuz hamdü sena olsun …

    Liked by 1 kişi

  29. DAVUT EKŞİ said

    Ey Allahım her saniyenin her göz açılıp kapanılmanın her koklanılmanın her nefes alınıp verilmenin ve zatının ilminde bulunan en evvelki zamandan şimdiki zamana kadar olmuş ve şimdiki zamandanda en sonraki zamana kadar olacak her şeyin evvelinde sana salavatı şerife takdim ediyorum ….
    Bismillahirrahmanirrahim … Ey Allahım topyekun peygamberlere beni bütün belalardan ve afetlerden kurtaracağın benim bütün ihtiyaçlarımı karşılayacağın benim bütün bağlarımı çözeceğin benim bütün sıkıntılarımı gidereceğin benim bütün müşküllerimi halledeceğin benim bütün dualarımı ve amellerimi makbul edeceğin benim bütün maksatlarımı hayırlarla sonuçlandıracağın beni düştüğüm bütün bataklıklardan çıkaracağın benim bütün üzüntülerimi sevinçlere döndüreceğin beni tökezleyip düştüğüm bütün yerlerden kaldıracağın beni bütün günahlarımdan temizleyeceğin benim nefis mertebelerinin en üstününe yükselebilmemi sağlayacağın beni katındaki derecelerin en üstününe yükselteceğin benim hidayete erebilmemi sağlayacağın benim ubudiyet mertebelerinin en üstününe çıkabilmemi sağlayacağın beni hayatta ve öldükten sonra himayene alacağın benim islamiyyeti bütün konularıyla ve yönleriyle dosdoğru öğrenebilmemi sağlayacağın benim takvanın en üstününü yaşayabilmemi sağlayacağın hem zatını ve hemde beni çok memnun edeceğin beni hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştıracağın şekilde zatının azametinin sonsuzluğu kadar ve senin mülkünün devamı süresince salat ve selam ediver … Alemlerin rabbi Allaha sonsuz hamdü sena olsun …

    Beğen

  30. ezgi bobur said

    harika

    Liked by 1 kişi

  31. hakan bobur said

    harika

    Beğen

  32. Mehmet KESKİN said

    Ey Allahım resulün muhammede tevessül ederek ellerimi sana doğru açtım . Allahım dileklerimin kabul olunmaları için resulün muhammed ile sana teveccüh ettim … Ey Allahım ( ….. Burada diledikleriniz nelerse onları söyleyiniz ….. ) için resulün muhammedi vesile ederek senden istiyorum . Allahım dualarımın her birinin kabul olunması için resulün muhammedi bana şefaatçi kılıver …

    Beğen

  33. Mehmet KESKİN said

    ÇOK MAKBUL DUA … Ey Allahım resulün muhammede tevessül ederek ellerimi sana doğru açtım . Allahım dileklerimin kabul olunmaları için resulün muhammed ile sana teveccüh ettim … Ey Allahım ( ….. Burada diledikleriniz nelerse onları söyleyiniz ….. ) olmasını resulün muhammedi vesile ederek senden istiyorum . Allahım dualarımın her birinin kabul olması için resulün muhammedi bana şefaatçi kılıver …

    Beğen

  34. İbrahim said

    Hani bunun arapçası 🙁

    Beğen

  35. DERYA ALTUN said

    Bismillahirrahmanirrahim … Ey Allahım resulün muhammedin katındaki çok üstün değerine çok güvenerek sana yönelmiş bulunmaktayım … Ey Allahım dilediklerimin kabul olunmaları için resulün muhammed ile sana yönelmiş bulunuyorum … Ey Allahım senden dilediklerim ve dileyeceklerim için daima resulün muhammedi şefaatçi ediyorum … Ey Allahım resulün muhammedin hakkımdaki şefaatlerini daima kabul ediver … Alemlerin rabbi Allaha sonsuz hamdü sena olsun …

    Amin Amin Amin insaallah.

    Beğen

  36. CEREN TAŞÇI said

    Allaha zatının ilminde bulunan mahlukatının her birinin dilinde 999 milliniyon basamaklı en büyük sayının 999 milliniyonuncu kuvveti ile 999 milliniyon basamaklı en büyük sayının 999 milliniyonuncu kuvvetinin ezelden ebede kadar devamlı olarak çarpılmalarından ulaşılabilecek sayılarında 999 milliniyonuncu kuvvetleri kadar salavat takdim ediyorum … Ey Allahım gönderdiğin peygamberlere zatının ilminde bulunan mahlukatının her birinin dilinde 999 milliniyon basamaklı en büyük sayının 999 milliniyonuncu kuvveti ile 999 milliniyon basamaklı en büyük sayının 999 milliniyonuncu kuvvetinin ezelden ebede kadar devamlı olarak çarpılmalarından ulaşılabilecek sayılarında 999 milliniyonuncu kuvvetleri kadar salat ve selam ediver …

    Beğen

  37. 1emanetci said

    ALLAH RAZI OLSUN

    Beğen

  38. DİLEK AKAR said

    Bismillahirrahmanirrahim …Ey Allahım senin külli iradenle ve sonsuz kudretinle tahakkuk eden çok büyük zata mahluklarının yokluklardan varlıklara çıkmalarına ve rahmetinin kullarına ulaşmalarına vesile olan rabbani rahmetinin ta kendisi olan çok büyük zata tüm anlayışların ve tüm manaların merkezlerini kuşatmış senin tüm isimlerinin ve tüm sıfatlarının hakikatlerine erişmiş olan çok değerli yakuta insana ait bu zamana kadar meydana çıkmış ve bu zamandan sonrada meydana çıkacak tüm oluşumların aydınlatıcısı olan çok büyük nuruna ilahi bilgilerin ve dininde açıklanan hükümlerin sahibine zatına yönelmiş olan bütün kalpleri doldurup rahmetine kandıracak kadar bol feyizlerle ve rahmet bulutlarıyla birlikte görülen çok parlak şimşeğe mekan alemindeki tüm mekanları kuşatıcı olan bütün cihanı kendisiyle doldurduğun çok parlak nuruna hakkı temsil eden ve dosdoğru yoluna davet eden çok büyük zata kutsal davanın önderi ve ebedi saadetin kılavuzu olan çok büyük zata senin çok özel tasarımın olması hasebiyle çok yüksek konumda olan bütün hakikatlerin bütün ilimlerin ve bütün marifetlerin bütün sırların ve bütün feyizlerin zirvelerinin kendisinden açığa çıkıpta göründüğü çok büyük zata bütün marifetlerin bütün peygamberlerine ve bütün salih kullarına akıtılan manevi ilimlerin kendisinden çıkıpta fışkırdığı çok büyük pınarına senin rızana ulaşmak için geçilmesi gereken maksimum güzel ve dosdoğru yoluna hakkın zatı ile tecellisi sonucu ortaya çıkan çok büyük zata bütün sırları bütün ilimleri ve bütün marifetleri senin zatına sıfatlarına isimlerine ve fiillerine ait olan bütün tecellileri bütün feyizleri ve bütün fetihleri kendisinde toplamış olması hasebiyle çok büyük hazineye muhammedi hakikatin mazharı olan çok büyük zata uluhiyet sırrının tılsımlı nurunun kuşatmasının maddi alemdeki suretine ve zuhuruna mazhar olarak daha önce kimse tarafından bilinmeyen ve zikredilmeyen uluların en ulusu olan zatının bilinmeyi arzu etmesiyle meydana gelen çok güçlü muhabbet nuruna kendisinin menzilini maksimum değerli kılacağın kendisinin akıbetini maksimum şerefli yapacağın kendisini kıyamet gününde katındaki derecelerin ve nezdindeki makamların en üstününe yükselteceğin kendisini ebede kadar maksimum mutlu edeceğin kendisinden ebede kadar maksimum hoşnut olacağın kendisinin hatırını ebede kadar maksimum yüksek sayacağın kendisini ebede kadar her konuda maksimum rızıklandıracağın kendisine ebede kadar maksimum afiyet vereceğin kendisini ebede kadar bütün amaçlarına ulaştıracağın kendisine kıyamet gününde bulunacak müminlerin üzerlerindeki haklarının karşılıklarını ebede kadar maksimum vereceğin kendisine kıyamet gününde bulunacak bütün müminlerin adına ebede kadar layık olduğu tazimi edeceğin zaten buna ehil olan kendisini kıyamet gününde bulunacak bütün müminlerin adına ebede kadar maksimum mükafatlandıracağın kendisini bizden ebede kadar maksimum hoşnut edeceğin kendisini bize hakkıyla tanıtacağın bizi kendisinden ebede kadar maksimum faydalandıracağın şekilde senin ilminde bulunan sayılar ile senin ilminde bulunan sayıların ezelden ebede kadar mahlukların gözlerini her açtıklarında ve ezelden ebede kadar mahlukların gözlerini her kapattıklarında sürekli olarak çarpılmalarından ulaşılabilecek sayılar kadar salat ve selam ediver …

    Beğen

  39. MEVHİBE COŞAR said

    Bismillahirrahmanirrahim …Ey Allahım senin külli iradenle ve sonsuz kudretinle tahakkuk eden çok büyük zata mahluklarının yokluklardan varlıklara çıkmalarına ve rahmetinin kullarına ulaşmalarına vesile olan rabbani rahmetinin ta kendisi olan çok büyük zata tüm anlayışların ve tüm manaların merkezlerini kuşatmış senin tüm isimlerinin ve tüm sıfatlarının hakikatlerine erişmiş olan çok değerli yakuta insana ait bu zamana kadar meydana çıkmış ve bu zamandan sonrada meydana çıkacak tüm oluşumların aydınlatıcısı olan çok büyük nuruna ilahi bilgilerin ve dininde açıklanan hükümlerin sahibine zatına yönelmiş olan bütün kalpleri doldurup rahmetine kandıracak kadar bol feyizlerle ve rahmet bulutlarıyla birlikte görülen çok parlak şimşeğe mekan alemindeki tüm mekanları kuşatıcı olan bütün cihanı kendisiyle doldurduğun çok parlak nuruna hakkın temsilcisi olan ve dosdoğru yoluna davet eden çok büyük zata kutsal davanın önderi olan ve ebedi saadetin kılavuzu olan çok büyük zata senin çok özel tasarımın olması hasebiyle çok yüksek konumda olan bütün hakikatlerin bütün ilimlerin ve bütün marifetlerin bütün sırların ve bütün feyizlerin zirvelerinin kendisinden açığa çıkıpta göründüğü çok büyük zata bütün marifetlerin bütün peygamberlere ve bütün salih kullara akıtılan manevi ilimlerin kendisinden çıkıpta fışkırdığı çok büyük pınarına senin rızana ulaşmak için geçilmesi gereken maksimum güzel ve dosdoğru yoluna hakkın zatı ile tecellisi sonucu ortaya çıkan çok büyük zata bütün sırları bütün ilimleri ve bütün marifetleri senin zatına sıfatlarına isimlerine ve fiillerine ait olan bütün tecellileri bütün feyizleri ve bütün fetihleri kendisinde toplamış olması hasebiyle çok büyük hazineye muhammedi hakikatin mazharı olan çok büyük zata uluhiyet sırrının tılsımlı nurunun kuşatmasının maddi alemdeki suretine ve zuhuruna mazhar olarak daha önce kimse tarafından bilinmeyen ve zikredilmeyen uluların en ulusu olan zatının bilinmeyi arzu etmesiyle meydana gelen çok güçlü muhabbet nuruna kendisinin menzilini maksimum değerli kılacağın kendisinin akıbetini maksimum şerefli yapacağın kendisini kıyamet gününde katındaki derecelerin ve nezdindeki makamların en üstününe yükselteceğin kendisini ebede kadar maksimum mutlu edeceğin kendisinden ebede kadar maksimum hoşnut olacağın kendisinin hatırını ebede kadar maksimum yüksek sayacağın kendisini ebede kadar her konuda maksimum rızıklandıracağın kendisine ebede kadar maksimum afiyet vereceğin kendisini ebede kadar bütün amaçlarına ulaştıracağın kendisine kıyamet gününde bulunacak müminlerin üzerlerindeki haklarının karşılıklarını ebede kadar maksimum vereceğin kendisine kıyamet gününde bulunacak bütün müminlerin adına ebede kadar layık olduğu tazimi edeceğin zaten buna ehil olan kendisini kıyamet gününde bulunacak bütün müminlerin adına ebede kadar maksimum mükafatlandıracağın kendisini bizden ebede kadar maksimum hoşnut edeceğin kendisini bize hakkıyla tanıtacağın bizi kendisinden ebede kadar maksimum faydalandıracağın şekilde senin ilminde bulunanların ezelden ebede kadar maksimum tahakkuk edebileceklerine denk olacak kadar salat ve selam ediver …

    Beğen

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.