Göynem – Beyşehir

İlahi – Kur`an -İslam – Din -Tasavvuf – Belgesel – Dua – Hadis – Tarih – Şiir – Vs… – بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

MEKKE VE KABE’NİN ESKİ HALİ

Posted by Site - Yönetici Temmuz 8, 2009

MEKKE VE KABE’NİN ESKİ RESİMLERİ

mekke,kabe eski resimler,old qaba,qibla,

Kâbenin Temelleri Ne Zaman Atıldı

1old kaaba pictures,old mecca pictures,kaaba mecque,vue-de-la-mecque- copy,Fotografías antiguas de La Meca copy,vue-aérienne-de-la-Mecque-et-de-la-Masjid-al-Haram-en-1988

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

3 Yanıt to “MEKKE VE KABE’NİN ESKİ HALİ”

  1. kaan said

    Büyük ejdatımız osmanlı kabeye kibirlenmemek için kabeden yüksek bir yapı yapılmasına müsade etmemiş.Şimdi kalplerindeki kibri 5 yıldızlı otellerin terasından kabeye yönelerek kusanları lanetliyorum.Allah bizleri mütavazi ve alçak gönüllerin safında eylesin…..

    Beğen

  2. Sedat A. said

    Vehhabiler, Kabe-i Şerif’e tepeden bakan binalar inşaa ediyor, Osmanlı’dan kalan izleri siliyor, sahabilerin, İslam alimlerinin kabrlerini yerle bir ediyor. Allahü Teâlâ onları birgün helak edecek..

    Beğen

  3. muhıttın said

    cok ama cok sacma kıyametı getırıyorlar haberlerı yok dunyanın ensaf temız nur mubarek mekanın yanınadabu olursa bılmıyorum goruntusu bıle urkutucu ve korkunc tamam teklonojıye karsı degılız ama soylede bı bakıldıgı zaman tovbe hasa estafurullah tovbe a.b.d newyork goruntusu allah ıslah etsın dıyecek baska bı kelımı bulamıyorum.

    Beğen

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.