Göynem – Beyşehir

İlahi – Kur`an -İslam – Din -Tasavvuf – Belgesel – Dua – Hadis – Tarih – Şiir – Vs… – بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Cin mektubu ve âyât-ı hırz hakkında

Posted by Site - Yönetici Aralık 15, 2008

rose-flower-wallpaper ghbnm

Cin mektubu ve âyât-ı hırz hakkında

Sual: Cin mektubu nedir?

CEVAP

Peygamber efendimizin, cinlerin zararlarından Müslümanları korumak için Hazret-i Ali’ye yazdırdığı bir mektuptur. Üzerinde taşıyana ve evinde bulundurana o mahluklar zarar veremez.

Eshab-ı kiramdan Ebu Dücane hazretleri anlatır:

Yatıyordum. Değirmen sesi gibi ve ağaç yapraklarının sesi gibi, ses duydum ve şimşek gibi, parıltı gördüm. Başımı kaldırdım. Odanın ortasında, siyah bir şey yükseldiğini gördüm. Elimle yokladım. Kirpi derisi gibi idi. Yüzüme, kıvılcım gibi şeyler atmaya başladı. Hemen Resulullaha gidip, anlattım. Buyurdu ki: (Ya Eba Dücane, Allahü teâlâ, evine hayır ve bereket versin!)

Kalem ve kağıt istedi. Hazret-i Ali’ye bir mektup yazdırdı. Mektubu alıp, eve götürdüm. Başımın altına koyup, uyudum. Feryat eden bir ses, beni uyandırdı. Diyordu ki: (Ya Eba Dücane, bu mektupla bizi yaktın. Senin sahibin, bizden elbette çok yüksektir. Bu mektubu bizim karşımızdan kaldırmaktan başka, bizim için kurtuluş yoktur. Artık, senin ve komşularının evine gelemeyeceğiz. Bu mektubun bulunduğu yerlere gelemeyiz.)

Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkça bu mektubu kaldırmam. Cin ağlamasından, feryadından, o gece, bana çok uzun geldi. Sabah namazını, mescitte kıldıktan sonra, cinnin sözlerini anlattım. Resulullah efendimiz buyurdu ki:

(O mektubu kaldır. Yoksa, mektubun acısını, kıyamete kadar çekerler.) [Delail-ün-nübüvve, Tezkire-i Kurtubi]

 

Sual: Cinlerin sebep olduğu hastalıklardan ve yapılan büyüden kurtulmak için, hangi duaları okumak gerekir?

CEVAP

Âyat-ı hırz denilen duayı okumalı. Arkasından da aşağıda tercümesi yazılan dua okunursa, biiznillah bir şey kalmaz.

Bu konudaki bir mektup

Muhammed Masumi Serhendi hazretlerinin üçüncü oğlu Muhammed Ubeydullah Serhendi’nin Hazinet-ül-me’arif isimli kitabındaki 148. mektup, Teshil-ül-menafi’ kitabına da eklenmiştir. Bu mektup şöyledir:

[Bu mektup, vilâyet penah pîrzâde-i irfan-ı destgah Hâce Muhammed Parisa’nın oğluna yazılmıştır. Mektup, tecrübe edilmiş bazı faydalı bilgileri açıklamaktadır.]

Mektubuma besmele ile başlıyorum. Allahü tealaya hamd eder, Resulüne salât ve selam ederiz. İmam-ı Serahsi şöyle buyurdu:

Ahmed bin Salih anlatır:

Hizmetçime cinler musallat olmuştu. Başka bir hizmetçi aldım. Ona da musallat oldular. Bir gün namaz kıldım, otururken birisi selam verdi, ben de selamını aldım. Kim olduğunu sordum. (Ben Cinlerden Zekeriya… Sana bir dua öğretmek için geldim. Senin cariyene olduğu gibi, bir kimsenin başına bir hal gelir de, bu duayı okursa, biiznillah o kimse sağlığına kavuşur) dedi. Bu duayı yazmak için kalem aradım; fakat bulamadım. Divanın altında olduğunu söyledi. Sonra bana şu duayı yazdırdı:

“Allahü tealaya hamd olsun ki, göğü yüksek, yeri alçak ve dağları dik yarattı. Rüzgârlar gönderdi. Geceyi karanlık ve gündüzü aydınlık yaptı. Görülen ve görülmeyen varlıkları yarattı. Bunları, yarattıklarından hiçbirinin yardımına muhtaç olmadan yaptı.

Ya Rabbi! Seni tesbih ederim (noksan sıfatlardan tenzih ederim). Kudretini düşünen için, senin şanın ne yücedir. Sen kendine mahsus yücelikle yücesin, kendine mahsus yakınlıkla yakınsın. Sen yarattıklarına kudretinle galipsin. Sana isyan eden, Cehennemde, sana itaat eden ise, Cennettedir.

Ya Rabbi! Dua etmeyi emrettin ve edilen duaları kabul edeceğini bildirdin. Yaptığımız dualar senin kazanı geri çevirdi. Dualarımızı kabul eyle! Sen, güç ve kuvvet sahibisin. Senden daha güçlü ve kudretli kimse yoktur. Sen, Rahimsin. Senden daha merhametlisi yoktur. Sen, Yakub aleyhisselama merhamet edip tekrar görmesini sağladın. Yusuf aleyhisselama da merhamet edip, onu kuyudan kurtardın. Eyyüb aleyhisselama da acıyıp bela ve musibetlerni kaldırdın.

Ya Rabbi, ben de senden istiyorum, sana yalvarıyorum. Çünkü kendisinden bir şey istenilenlerin en hayırlısı sensin. Ey zorbaları kahreden, kıyamet günü amellerin karşılığını veren, çürümüş kemikleri dirilten Rabbim, sen yarattıklarının geçmesi için, Cehennem üzerine kıldan ince ve kılıçtan keskin köprü kurdun! Sen, [filan oğlu filanı veya filan hanımın kızı filanı], bu acılara, şu sıkıntılara, bu hastalıklara müptela kıldın. Sen onları gidermeye kadirsin, Ya Erhamerrahimin (Ey merhametlilerin en merhametlisi)!”

(O inkârcıların durumu, tıpkı bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyenlere [işittiği sesin manasını anlamayan hayvanlara] haykıran çobanın durumuna benzer. O inkârcılar sağır, dilsiz ve kördürler. Çünkü onlar düşünmezler.) [Bekara171]

Ahmed bin Salih hazretleri buyurdu ki:

Bu dua suya okunup, hasta ondan içer ve onunla abdest alırsa biiznillah iyileşir. Bu dua vasıtasıyla iki cariyeyi tedavi ettim. Bir hafta geçmeden, ikisi de sıhhatlerine kavuştu. Her hastaya bu duayı okuyorum, Allahü tealanın izniyle iyileşiyorlar. Elhamdülillahi Rabbil âlemin.

 NOT : Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve  duanın Arapçasıni ønceden mail ile gønderiyordum,ama bu benim icin yorucu ve zaman alici birsey oluyordu, linkler øluyor ve yeniden link ekle falan derken bizi ugrastiriyor, bundan sonra bu adresi :yukarikayalar@hotmail.com  msn messengerinize ekleyin oradan direk gøndereyim, veya  istek olursa bende  (isteyen kim ise onun) mail adresini ekler ve gøndermeye calisirim insaallah.

Dinimizislam

122 Yanıt to “Cin mektubu ve âyât-ı hırz hakkında”

  1. mehmet said

    Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçasıgönderirseniz memnum olurum. Teşekkürler…

    Beğen

  2. Selamlar mehmet kardesim, Mail adresine bir bak, dosyayi gønderdim.
    Allaha emanet olun.

    Beğen

  3. ELİFNUR said

    yani şu günlerde size anlatamayacagım sıkıntılarım var belki psikolojiktir belki depresyondur diye düşünüyorum ama bu varlık aleminde bizden başka larınında yaşadıgını düşünürsek insanın aklına gelmiyorda degil eger mektubu gönderirseniz sevinirim allaha emanet olun

    Beğen

  4. Elifnur kardesim,
    Allah Seytan ve cinnilerin serrinden bizleri muhafaza buyursun insaallah.
    Cin mektubunu mail adresinize gønderdim.
    Allaha emanet olun.

    Beğen

  5. kadir petek said

    sayın yönetici, bu mektubu mesaj atarsanız memnun olrum. selametle kalın

    Beğen

  6. Kadir bey,Dosya Mailinize gønderildi, Allaha emanet olun.

    Beğen

  7. AYDIN said

    merhaba;
    sayın yönetici doğrusu söylemek gerekirse ilkkez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. tabi dünyada bizden başka yaşayan canlıların olduğunu biliyoruz. zaten onların varlığını kuran ı kerim açık olarak bildiriyor.
    mektubu göndermenizi rica ediyorum. iyi çalışmalar…

    Beğen

  8. Aydin bey, mailinize bakin, dosya gønderildi,
    Allaha emanet olun.

    Beğen

  9. saadet said

    Gerçektende ilgi çekici bir konu…
    Yazıyı gönderirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Beğen

  10. Saadet hanim,Dosyayi mailinize gønderdim bir bakin.
    Allaha emanet olun.

    Beğen

  11. aliihsan said

    Abi bizlerede göndersen çok memnun oluruz.
    Allaha emanet olun.

    Beğen

  12. Aliihsan kardesim, dosya mailinize gønderildi,

    Allaha emanet olun.

    Beğen

  13. hasan said

    selam aleyküm,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçasını gönderirseniz memnum olurum. Teşekkürler…

    Beğen

  14. Hasan bey, Dosya mailinize gønderildi. Yorumunuz icin tesekkur ederiz.

    Beğen

  15. abdullah said

    Ellerine saglik cok ibret almamiz lazim,ama malesef insanlarimizin bir cogu seytana cin e papuc giydirecek seviye ye geldi ama cogu parkin da degil,ellerine saglik kardesim.

    Beğen

  16. salih said

    selamin aleyküm sayın site yöneticisi bende istiyorum

    Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçasını

    malesef insanlardan cinlerden daha çok zarar vermeye başladılar
    dua etmek yerine büyü ile uğraşıyorlar,neyse

    Allah razı olsun sizden ve bütün müslümanlardan

    Beğen

  17. Vealeykumselam salih,Mailinize bakin, dosya gønderildi.

    Beğen

  18. çağatay said

    mektubun türkçe mealini merak ediyorum gönderirseniz sevinirim. teşekkürler

    Beğen

  19. Cagatay, dosya mailinize gønderildi.

    Beğen

  20. KEZBAN said

    yazıyı bana da gönderirseniz sevinirim, teşekkür ederim

    Beğen

  21. Degerli ziyaretcilerimiz, bundan sonra bu dosyayi isteyenler yukarida yazinin alt kisminda verdigim mail adresini msn messengerlerine eklesin oradan gøndereyim, cunki baska turlu gøndermek bizi yoruyor ve zaman aldiriyor, iki de bir yukle sonra link øluyor tekrar yukle falan filan, isteyen olursa bende mail adresini ekler ve gøndermeye calisirim, bilmem anlatabildimmi !

    Ayrica en son yorum yazan KEZBAN kardesim sizin adresinizi msn e ekledim acik oldugu zamanlarda dosyayi gøndermeye calisirim insaallah.
    Yorumlariniz icin tesekkur ederiz.

    Beğen

  22. yasin said

    yaptığız şey cok güzel sizi ve bu işte size yardımcı olan arkadaşlara cok teşekürederim

    Beğen

  23. kenan said

    Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçasıgönderirseniz memnum olurum. Teşekkürler…

    Beğen

  24. canan35 said

    ayat-ı hırz ayetini mail adresime gönderir misiniz acaba?çok sıkıntılar çekiyorum şimdiden teşekkürler

    Beğen

  25. sultans said

    Cin Mektubu ve Ayat-ı Hırz ayetini mail adresime gönderirmisiniz? Çok sıkıntılar içierisindeyim Allah razı olsun.

    Beğen

  26. abdullah said

    rica etsem banada gönderirmisin okumak isterim ve kaynağınıda yazabilirsen sevinirim.allaha emanet olun

    Beğen

  27. hamzas said

    Selamlar,

    Cin mektubunun ve Ayat-ı hırz’ ın arapçasını ve mealini mail adresime gönderebilir misiniz?

    ayrıca, duanın Arapçasını da gönderirseniz memnum olurum.

    Teşekkürler…

    Beğen

  28. feride said

    allah hepinizden razı olsun kardeşlerim.sizden ricam bana email lime ayt-i hırz duasının arapca mealini göndermenizi rica ederim.
    hayırlı bereketli saglıklı ramazanlar olsun

    feride

    Beğen

  29. Feride. Dosyayı ramazanın 14 ünden sonra göndermeye çalışacagım ozaman bana hatırlatırsanız iyi olur. selamlar.

    Beğen

  30. esma said

    BU DUANIN TURKCESİNDEN OKUMAMIZDAN FAYDASI OLURMU BANA TÜRKCESİNİ GÖNDERİRİMİSİNİZ TESEKÜRLER

    Beğen

  31. denizhan said

    ALLAH razı olsun. ayat-ı hırz ve cin mektubunun aslını e-mail adresime gönderiri misiniz? şimdiden teşekürler.

    Beğen

  32. erhan agtas said

    cin mektubu nun arapcası var ancak türkçesini istiyorum.mümkün olursa cok sevinirim.allah razı olsun bütün insanlardan dualarınızı esirgemeyin.

    Beğen

  33. HANDAN said

    ayat-ı hırz ve cin mektubunun türkçesini e-mail adresime gönderir misiniz? şimdiden teşekürler. Allah razı olsun.

    Beğen

  34. fırat said

    banada gönderirmisiniz şu mubarek mektubu ne olur bekliyorum teşekkürler fırat

    Beğen

  35. EVREN said

    Hayırlı akşamlar…

    Cin mektubunun ve Ayat-ı hırz’ ın arapçasını ve mealini mail adresime gönderebilirseniz çok memnun olurum…
    Ayrıca bir sitede okuduğum kadarı ile mektubu printerdan çıktısını alarak kullanmak işe yaramayabilirmiş bu doğrumudur bu konudada bilgi verirseniz beni çok sevindirirsiniz zira şu anda cin mekubuna çok ihtiyacım var eşim kendini kaybetmek üzere selam ve dua ile…

    Beğen

  36. Evren bey kardesim, mailinize bakiniz dosyayi gønderdim. Hz.Allah sifalar versin.

    Beğen

  37. Çağatay said

    Cin mektubu’nu 10ay önce gönderdiniz ama link’ten indiremedim. dosya boyutu çok büyük değilse lütfen direkt mail adresime gönderir misiniz?

    Beğen

  38. Mehmet Ali said

    Sayın Yönetici Bu Mektubu Mailime Gönderirseniz çok Sevinirim Selametle kalın

    Beğen

  39. Mehmet Ali bey, mailinize bakiniz.

    Beğen

  40. resul said

    selamun aleyküm banada bu duanın arapçası lazım gönderirseniz iyi olur

    Beğen

  41. NEZAHAT said

    cin mektubunu ve ayat-ı hırz duasını mail adresime gönderirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

    Beğen

  42. atakan said

    sayın site yöneticisi size 2 sorum olcak.
    1)kuran okumakla büyü bozulur mu?
    2) felak ve nas sureleri hz. muhammede büyü yapıldıktan sonra mı önce mi indi?
    şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin. iyi çalışmalar

    Beğen

  43. Atakan bey,

    Felak ve Nas surelerinin H.z Muhammed Mustafa (s.a.v.) efendimize sihir yapıldıktan sonra nazil oldugunu aşagıdaki yazıdan anlıyoruz.Ayrıca Kur’anı kerim ( Okumasını bilene ) her derde devadır.

    Müfessirler demişlerdir ki:
    “Rasulullah (s.a.v.)’a hizmet eden yahudi bir çocuk vardı. Yahudiler ona yaklaştılar ve ondan Rasulullah’ın baş tarağını ve tarağın dişlerinden bir miktar alıncaya kadar ayrılmadılar. O da onlan aldı ve onlara verdi. Onlar da Rasulullah (s.a.v.)’a sihir yaptılar.
    Yahudi Lebib b. el-A’sam bu işi üzerine aldı. Sonra adına “Zervan” denilen Benî Zurayk Kuyusu’nda o sihri gizledi.
    Bu sebeple Rasulullah (s.a.v.) hastalandı. Başının saçları yayıldı ve saçıldı. Bu, altı ay devam etti. Görülüyordu ki kadınlar O’na gidiyorlar, fakat O kadınlara gitmiyordu. Rasulullah (s.a.v.) erimeye başladı. Başma geleni de bilmiyordu.
    Birgün uyurken ansızın O’na iki melek geldi. Birisi baş tarafına, diğeri de ayak tarafına oturdu. Baş tarafına oturan dedi ki:
    “Bu adama ne oluyor?” Diğeri de:
    “Tubbe yapıldı” dedi. Öbürü:
    “Tubbe nedir?” diye sordu. Diğeri de:
    “Sihirdir” dedi. Öbürü:
    “O’na kim sihir yapmış?” dedi. Diğeri:
    “Yahudi Lebib b. el-A’sam” diye cevap verdi. Sordu ki:
    “Ne ile sihir yapmış?” O da:
    “Saç tarağryla” dedi.
    “O nerededir?” diye sordu. Diğeri:
    “Zirvan Kuyusu’nda taşın[11] altında hurma çiçeğinin kabuğuna sarılı.[12]
    Rasulullah (s.a.v.) uyandı ve buyurdu ki:
    “Ey Aişe anladın mı? Allah Teala bana hastalığımı haber verdi.” Sonra Ali, Zübeyr ve Ammar b. Yasir’i gönderdi. Bu kuyunun suyunu boşalttılar. Sanki su, bekletilmiş üzüm gibiydi. Sonra taşı kaldırdılar ve hurma çiçeğinin kabuğunu çıkardılar. Bir de baktılar ki, Rasulullah (s.a.v.)’ın tarağı ile tarağının diş¬leri ve bir de o cuffede kendisinde on bir düğüm bulunan bağlanmış ve iğne ile birbirine geçirilip batırılmış bir ip var.
    Bunun üzerine Allah Teala Muavizeteyn Sûreleri’ni indirdi. Rasulullah (s.a.v.) herbir âyeti okudukça bir düğüm çözüldü. Rasulullah (s.a.v.) rahatladı. Son düğümler de çözülünce Rasulullah (s.a.v.) sanki bağlandığı bir ip etrafından çözülmüş gibi rahatladı. Cebrail (a.s.) şöyle demeye başladı:
    “Seni Allah’ın adıyla tedavi ediyorum. Sana eziyet veren her şeyden, hased edenden, nazar edenden, Allah sana şifa versin.”
    Bunun üzerine dediler ki:
    “Ey Allah’ın Rasulü, habisin başını yaralım mı? Onu öldürelim mi?” Rasulullah (s.a.v.) buyurdu ki:
    “Allah bana şifa verdi. İnsanlara şer dağıt¬mayı hoş görmem.” Bu davranış da Rasulullah (s.a.v.)’ın hilmindendir. (yumuşaklığındandır.)[13]

    Dipnot :
    [11] Su çekilirken ayak basılan irice taş.
    [12] el-Cuf: Hurma çiçeğinin kabuğudur. “er-Raufe” ise kuyunun altında bulunan ve suyu çekenlerin bastığı taştır.
    [13] Buhari; Tıbb: 47 (5766), Müslim; Selam: 44/2189 s. 1721. İmam Ebu’l-Hasen Ali bin Ahmed el-Vahidi, Esbâb-ı Nüzul, İhtar Yayıncılık: 399-400. Ahmed: 4/367, 6/57, 63, 96; Nesai, Tahrim: 20; Ebü’l -Hasan Nisaburi, Esbabü’n-Nüzül: 310; Celal Yıldırım, İlmin Işığında Asrın Kur’an Tefsiri, Anadolu Yayınları: 13/7083-7084.

    Beğen

  44. muharrem " said

    acılen alabılırmıyım

    Beğen

  45. Muharrem bey, acilen gønderildi, lutfen mailinize bakiniz.

    Beğen

  46. Hüsnü Aldemir said

    Selamün Aleyküm Muhterem Kardesim,verdigin bilgilere tesekkür ederim Cinlerle alakali Hz.Ali Efendimizin Mektubunu bana gönderirsen zat-i alinize mütesekkir olurum.Bil vesile selam ve hürmetler.

    Beğen

  47. Hüsnü Aldemir bey,Dosya mailinize gønderildi, selam ve dua ile.

    Beğen

  48. özcan said

    selamün aleyküm saytın yönetici cin mektubunu gönderirseniz çok sevinirim.ALLAH hepinizden razı olsun

    Beğen

  49. özcan bey, mailinize bakiniz.

    Beğen

  50. gönül said

    lütfen bana ayet-i hirz duasinin türkce yazilisini gönderirimisiniz? tsk

    Beğen

  51. Gönül hanim,mailinize bakiniz dosyayi gønderdim.

    Beğen

  52. Ayvaz said

    ayet-i hirz duasinin türkce,arapca yazilisini ve mealini gönderebilirimisiniz?

    Beğen

  53. Ayvaz bey, dosya mailinize gønderildi, mailinize bakiniz lutfen.

    Beğen

  54. merhaba said

    allah rıza için bana bu hayatı hırzın arabça okunuşunu postala lütfen çok muhtacım yarını görmek mümkün olamsınki bu cin mektubunu başımın altına koydum niyat ettim pegamberimiz resul ekremin ruhuna birde fatiha okudum yeminle söylüyeyim bu dua doğrudur hemde her harfi bağırtıda sesde duymadığım bişey kalmadı sanki bedenim içinde birşey var can çeker gibi şimdi biraz iyileştim allah aşkına A_YATI HIRZ DUASININ ARABÇASI VAR ama okunuşu yok ben bu şekilde kendimi tedavi ettim şimdi geri kalan yarısını uygulamak istiyorum lütfen bu hayatı hırz duasının okunuşu lütfen haber bekliyorum iyi günler

    Beğen

  55. Merhaba, Dosya mail adresinize gønderildi, mailinize bakiniz.

    Beğen

  56. hakan uslu said

    bu duanın türkçe mealini gömderirseniz çok sevinirim. hırzı yemani duası olarak bilinen dua da bumu acaba.
    teşekkürler

    Beğen

  57. kemal said

    ayet-i hirz duasinin türkce,arapca yazilisini ve mealini gönderebilirimisiniz?

    Beğen

  58. tuncay said

    kuranı tam olarak okuyamadıgım için ayet-i hırzı arapça okunuş şekli varsa gönderebilirmsiniz yoksa meali ile acil gönderirseniz sevinirim maili ekleyecegim şimdiden Allah razı olsun.

    Beğen

  59. Tuncay bey,dosya mail adresinize gønderildi

    Beğen

  60. ahmet şımarmaz said

    hoçam bende arapça ayeti hırz duasını muska yapmak için arapça göndermenızı ıstıyorum

    Beğen

  61. meltem said

    Selamlar Mehmet Bey, ben de cin musallat olduğunu düşünüyorum.ileri yaşa gelmeme rağmen evlilik yapamıyorum.insanlara yaklaşamıyorum. hep yalnız kalmak istiyorum. Bide babam farklı durumda, sürekli elini sabunlu suyla aşırı derecede yıkıyo neler yapmamız gerekir.saygılar

    Beğen

  62. meltem said

    İYİ GÜNLER MERHABA BEN VE BABAMIN DA BU CİNLERDEN KURTULMAMIZ İÇİN NE YAPMAMIZ LAĞZIM. SELAMETLE

    Beğen

  63. meltem said

    Eshab-ı kiramdan Ebu Dücane hazretleri anlatır:
    Yatıyordum. Değirmen sesi gibi ve ağaç yapraklarının sesi gibi, ses duydum ve şimşek gibi, parıltı gördüm. Başımı kaldırdım. Odanın ortasında, siyah bir şey yükseldiğini gördüm. Elimle yokladım. Kirpi derisi gibi idi. Yüzüme, kıvılcım gibi şeyler atmaya başladı. Hemen Resulullaha gidip, anlattım. Buyurdu ki:
    (Ya Eba Dücane, Allahü teâlâ, evine hayır ve bereket versin!)

    Kalem ve kağıt istedi. Hz. Ali`ye bir mektup yazdırdı. Mektubu alıp, eve götürdüm. Başımın altına koyup, uyudum. Feryat eden bir ses, beni uyandırdı. Diyordu ki:
    (Ya Eba Dücane, bu mektupla bizi yaktın. Senin sahibin, bizden elbette çok yüksektir. Bu mektubu bizim karşımızdan kaldırmaktan başka, bizim için kurtuluş yoktur. Artık, senin ve komşularının evine gelemeyeceğiz. Bu mektubun bulunduğu yerlere gelemeyiz.)

    Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkça bu mektubu kaldırmam. Cin ağlamasından, feryadından, o gece, bana çok uzun geldi. Sabah namazını, mescitte kıldıktan sonra, cinnin sözlerini anlattım. Resulullah efendimiz buyurdu ki:
    (O mektubu kaldır. Yoksa, mektubun acısını, kıyamete kadar çekerler.) [Delail-ün-nübüvve, Tezkire-i Kurtubi]

    İŞTE MEKTUP EVİNİZDE BİR KÖŞEYE ASIN…..

    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ

    هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إِلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزَّوَارِ وَالسَّائِحِينَ إِلاَّ طَارِقاً يَطْرِقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أَوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إِلىَ عَبَدَةِ اْلأَصْنَامِ وَاْلأَوْثاَنِ وَإِلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إِلَهاً آخَرَ لآَ إلَهَ إِلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إِلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حَم~ لا يُنْصَرُونَ، حَمِعَسِقَ تُغْلَبُونَ حَم~ وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أَعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ
    اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ

    Beğen

  64. meltem said

    Cinlerle alakali Hz.Ali Efendimizin Mektubu bu mektupmudur arkadaşlar

    Beğen

  65. meltem said

    bütün yardımlar allahtandır. vesileleri yaradan önümüze çıkarır. anlatılan bu duanın karşımıza çıkması araştırmamızda allahtandır

    Beğen

  66. meltem said

    sayın merhaba kardeş, bu mektubu uyurken yastığının altında koyduğunda korkuttularmı,anlamadım

    Beğen

  67. Tuba said

    selamun aleyküm duayı arapça ve meali ile birlikte gönderirmisiniz şimdiden allah razı olsun

    Beğen

  68. demet said

    Ayet-i Hırz’ın Arapça ve Türkçe anlamıyla birlikte gönderirseniz çok sevinirim.Bi de gelen maili yazıcıdan çıkarıp Ayet-i Hırz’ı üzerimde taşısam olur mu?yoksa illa yazılıp mı taşınması gerek?Allah Razı olsun…

    Beğen

  69. Demet kardesim, kendi pc m bozuldu suan tamirde, iki uc hafta sonra tekrar hatirlatin ozaman gøndereyim ins.

    Beğen

  70. berre said

    merhaba banada cin mektubunun ve Ayet-i Hırz’ın ve arapça okunusu ve acıklamasını ve nasıl okumamız ve ne yapmam gerektiğini mail atabilirmisiniz? çok teşekkür ederim.

    Beğen

  71. dogan said

    sayın hocam cin mektubunun türkçe okunuşunu ben de istiyorum mesela _bismillah_ elhamdu lillahi rabbil alemin ….. şeklinde istiyorum

    Beğen

  72. tuğba said

    kardesim banada yollarmısın sana yolladm bekliorm smdiden tskler

    Beğen

  73. gökan said

    merhaba arkadasim banada acil yolluyabilirmisin

    Beğen

  74. TUBA said

    şunu sormak istiyorum büyü yapılmış kimse bu mektubu üstünde taşırsa büyü hükmünü kaybedermi birde bunu arapça olarak yazdırmak daha makbul olmazmı yoksa çıktı almamız yetermi allah sizden razı olsun

    Beğen

  75. emin zengin said

    merhaba banada cin mektubunun ve Ayet-i Hırz’ın ve arapça okunusu ve acıklamasını ve nasıl okumamız ve ne yapmam gerektiğini mail atabilirmisiniz? çok teşekkür ederim

    Beğen

  76. necm-e-din said

    Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçasıgönderirseniz memnum olurum. Teşekkürler…

    Beğen

  77. şelale said

    lütfen banada gönderin evime asacam ihtiyacım var.şimdiden tşklr

    Beğen

  78. Güngör said

    merhaba banada cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçasıni ve arapça okunusu ve acıklamasını ve nasıl okumamız ve ne yapmam gerektiğini mail atabilirmisiniz memmnun olurum çok teşekkür ederim.

    Beğen

  79. çok teşekkür ederim ayat ı hırz’ı gondermişsiniz fakat ARAPÇA bilmiyorum, LATİN harfleri ile yazılmış hali var mı? okumak çok istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor
    yardımcı olursanız çok sevinirim
    şimdiden çok teşükkerler
    ALLAH hepinizden razı olsun

    Beğen

  80. eminebuyukdere kardesim elimizdeki dosya arabca ama size gønderdigim dosyanin icinde word dosyasinda kirmizi yazi ile olan duayida okuyabilirsiniz.
    Allah cumlemizden razi olsun.

    Beğen

  81. dursun said

    selamun aleyküm göynemin dahi cocukları 🙂 sizi tbr. ediyorum

    sitenin kurucularını biemedim acıklarsanız cok m. olacam

    birde cin mektubu ile ayat-ı hırz aynı seymi bilemedim aynı dua mı

    bu millete gönderdigiz bu duadan bende isterim malum emin hoca ölünce gidecek hoca kalmadı bu duadan bari istifa edelim ..calısmalarınızda basarılar dilerim sevgili arkadaslar allaha emanet olun

    Beğen

  82. semih gümüs said

    cin mektubunu bilen bir kişiye yazdırmalımıyız yoksa yazıcıdan cıkartsakta etkisi olur mu? simdiden tesekkür ediyorum.. allah razı olsun..hakkınızı helal edin

    Beğen

  83. mert said

    SelamunAleyküm Allah CC senden razı olsun kardeşim banada atabilirmisin..bu sureyi yazıcıdan çıkartamıor..

    Beğen

  84. yasemin said

    lütfenb acil gönderin

    Beğen

  85. Nazan Yılmaz said

    S.A Sayın Yöneticimi desem Hocammı desem bilemiyorum yazınızı ve diger din kardeşlerimin mesajlarınıda okudum bende bu tür sorunlar yaşıyorum hemde yıllardır ne yaptımsa hangi hocaya gittimse çare olmadı bende sizden mektubu bana yollamanızı rica ederim yardımlarınız için çok teşşekür ederiz tüm din kardeşlerim adına saolun ALLAH(CC) razı olsun

    Beğen

  86. Nazan Yılmaz said

    S.A yönetici bey yine ben dikkatimi çekti tüm mesajların çoğunlugunda herkesin defalarca sordugu fakat içlerinde sizin hiç cevap yazmadığınız bir soruyu bende sormak isterim müsadenizle cevap alabileceğimi ümit ederek bu cin mektubu ve ayatı hız dualarını nasıl yapıcaz çıktı alsak geçerli olurmu yoksa yazdırmakmı gerekiyor bu arada arapçalarını yollarsanız çok sevinirim Saygılarımla ALLAH’a emanet olunuz.S:A

    Beğen

  87. Nazan Yılmaz said

    Sayın Yönetici size iki adet mesaj yolladım cevap alamadım bu üçüncü mesajım neden cevap alamıyorum yolladığımız mesajların onaylanması bekleniyor yayınlanmadan önce peki bunları onaylayan kişi yada kişiler size bu mesajların yollandığını ve büyük bir çaresizlikle cevap beklediğimizi bildirmiyorlarmı veya bildirildiği halde siz bizim gerçekten zor durumda olduğumuza kanaat etmiyormusunuz ltf cevap yazarsanız çok sevinirim teşekkürler

    Beğen

  88. feyza said

    resimdeki fotoğraf maymun

    Beğen

  89. Sevgili Nazan kardeşim.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz.Site yöneticisi uzun bir süre siteyi güncelleyemiyecek ve sorulan ve yazılan yorumlara cevap veremiyecektir.Sitenin ana sayfasındaki DUYURU ile açıklamıştır.anlayışınız için teşekkür ederiz.Ramazan ayından sonra cevap verecektir inş. selam ve dua ile.

    Beğen

  90. remziye yağcı said

    ayeti hırs duasının latincesini yazarmısınız mailime çok teşekkürler

    Beğen

  91. Necati said

    sayın site yöneticisi cin mektubunu yollayabilirmisiniz rica etsem..

    Beğen

  92. Nuran said

    s.a
    insan yillardir care cözüm diye cirpinip duruyordu,dualarimiz kabul oldu cok sükür rabbime, banada gönderirseniz hem türkcesini hem arapcasini ve nasil yapicamida tarif ederseniz cok memnun olurum,simdiden cok tsk ederim allah sizden razi olsun derim .

    Beğen

  93. tufan said

    Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçası ile türkçesini gönderirseniz memnum olurum. Teşekkürler

    Beğen

  94. recep said

    cin mektubunu banada yollarsanız memnun olurum cok ihtiyacım var allah herkese şifa versin şimdiden teşekkürler

    Beğen

  95. halis said

    bu duayi/ cin mektubunu acaba bu seytana tapanlarin toplandiklari bir yerde bulunsa acaba ne olurki, hani su illuminaticilarin büyük seytan toplantilari mesela.

    Beğen

  96. yunus emre uzun said

    Merhaba Arkadaşlar ve Sayın Yonetici
    Banada Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçası ile türkçesini gönderirseniz memnum olurum. Teşekkürler

    Beğen

  97. elif said

    ya lütfen banada türkçe mealini gönderirmisiniz acaba ???

    Beğen

  98. adem said

    sayın yönetici mail adresime mealini yani tercümesini de gönderirseniz memnum kalırım

    Beğen

  99. kaya said

    banada gönderebilirmisiniz sayın yönetici rica ederim.

    Beğen

  100. kaya said

    ALLAH RAZI OLSUN

    Beğen

  101. adem said

    orjinalini bize de gönderebilirmisiniz

    Beğen

  102. tayfur said

    banada gönderebilirmisiniz.

    Beğen

  103. feyza said

    efendim bana da bu mektubu gonderırsenız cok memnun olurum

    Beğen

  104. sinan said

    selamunaleykum arkadaşlar 5 gun önce yaşadıgım hayatımı krartacak derecede bır sıkıntı yuzunden panik atak oldum ölüm korkusu sardı uyku uyuyamaz oldum tehdıt almaya basladım numaralarımı kapatrmak zorunda kaldım cok sıkıntı cekıyorum mıdemın tam ortasında sıkıntı hıssı var her an kapım calacak benı bulacaklar korkusu var ıcımde ev telefonum her cxaldıgında benımı arıyolar dıye dusunuyorum korkudan namaza basladım tevbe ettım gunahlarıma allah rızası ıcın bana yardım edın cok dardayım

    Beğen

  105. sinan said

    ömrumde boyle korktugumu hatırlamıyorum allah rızası ıcın yardımlarınızı beklıyorum cok acıll ne yapmam lazım allaha her namazım ardından dua edıyor mubarek zaatlardan hımmet ıstıyor bıldıgım butun duaları okuyorum ıcım hala sıkıntıyla dolu cok bunaldım kendı canımı alacak kadar sıkılıyorum dayanıyorum sabredıyorum ama ıcımden atamıyorum

    Beğen

  106. nurca said

    Banada Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçası ile türkçesini acil gönderirseniz cok memnum olurum.

    Beğen

  107. hilal said

    bende cin mektubunun türkçesini istiyorum lütfen…

    Beğen

  108. korkakkız said

    banada cin mektubunun aslını ayatı hırz ve duların arapcasını gönderebilirmisiniz ? bide sunu sormak istiyorum eger bi musallat söz konusu degil de psikolojikse yanında tasıyıp zarar verdigimiz için bize daha fazla bi zararları dokunurmu cok korkuyorum bu konuda acil yardım rica ediyorum

    Beğen

  109. muhammedsabri ünal said

    ESSELEMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHİ VE BERAKETÜH. AYETÜL HIRZ VE DUANIN ASLINI GÖNDERİRİRMİSİNİZ .

    Beğen

  110. mustafa said

    iyi günler rica etsem banada cin mektubunun türkçesini gönderirmisiniz

    Beğen

  111. fatih said

    cin mektubu çıktı ola biliyormu ?

    Olur.

    Beğen

  112. fatih said

    muskaya korduysam ola biliyormu

    Beğen

  113. recep said

    sayın yönetici bende duayı rica edebilirmiyim acaba

    Beğen

  114. kadir alan said

    sayın yönetici, acemilik mail adresimi girmeden yayınla demişim,önceki mesajı silebirsiniz , duayı bana da gönderebilirmisiniz, nasıl yapılacağını ve yaparken etkili olması için misk vb birşeyle mi yazmamız gerekiyor açıklarmısınız, bu paylaşımınız için Allah razı olsun,

    Site Yøneticisi : Kadir kardesim, siteye yazdiginiz mail adresiniz gecerli degil, gønderdigimiz dosya geri geldi.

    Beğen

  115. betül said

    benımde maıl adresıme gonderırmısınız ?

    Beğen

  116. selahattin said

    mektup arapçası ve dua bana e-maille yollarnmısın

    Beğen

  117. Suzan said

    Merhaba Ayet-i Hırz’ı bir kere okumak yeterli midir? Hangi sıklıkla okumamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkür ederim.

    Beğen

  118. candan gün said

    MERHABA CİN MEKTUBUNUN ARAPÇA HALİNİ VE TÜRKÇE MEALLİ HALİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER.
    birde bu mektubu çıktı alırsak nasıl yok etmemiz gerekir.

    Beğen

  119. Eda said

    Merhaba anada Cin mektubunun aslı ,Ayat-ı hırz ve duanın Arapçası ile türkçesini acil gönderirseniz cok memnum olurum.

    Beğen

  120. Kader said

    cin suresini arapça olarak ve türkçe mailini isityorum zahmet olmazsa çok teşekkür ederim.

    Beğen

  121. Zeynp said

    Cin mektubunu arapca olarak degıl de turkce yazsam yesırlı olurmu cok acıllll

    Olur biiznillah evet,Zeynep hanim dosya gønderildi Mail adresinize bakiniz

    Beğen

  122. mustafa said

    selamun aleyküm şifa allah dandır herşeyi ondan istiyorum yaradanıma şükürler olsun rukye ayetleriyle ayatı hırz aynı değilmidir bide bana cin mektubunun aslı ve tamamını birde rukye ayetlerini yollarmısınız bunları çıktıdan kullanıldı zaman tesirli olurmu allah c.c bütün müslümanları korusun ona herşey kolaydır amin

    Beğen

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.