Erkegin ehli ile oynama ve cima`inin edeblerini bildirir
Yazan: Site - Yönetici Eylül 10, 2007
<<<<<<<<>>>>>>>>
DÜNYA BİZİ İZLİYOR
<<<<<<<<>>>>>>>
VİDEO-İLAHİ-DİNİ FİLMLER - BELGESEL`LER BURADA - TIKLAYIN
<<<<<<<>>>>>>>
<<<<<<<>>>>>>>

|
| ilahiler on İLAHİ – Mahşer yeri … | |
| abdülbaki on YEMEK DUASI – SOFRA DUASI … | |
| kaan on MEKKE VE MEDİNE’NİN 12 Y… | |
| fatih on YEMEK DUASI – SOFRA DUASI … | |
| esra on HABİL İLE KABİL – DİNİ… | |
| mikail on 3000 YILLIK FİRAVUNUN CES… | |
| Selçukhan Engin on HABİL İLE KABİL – DİNİ… | |
| izzeddin on Yasin Suresi Türkçe Alt Yazılı… | |
| veysel on ARILAR …. | |
| gülçin on YEMEK DUASI – SOFRA DUASI … | |
| Site - Yönetici on İLAHİLER | |
| bir weda hikayesi on İLAHİLER |
Yazan: Site - Yönetici Eylül 10, 2007
Bu yazının yayınlanma tarihi: Eylül 10, 2007 2:29 am ve kategorisi: BUNLARI BiLiYORMUYDUNUZ, CİNSEL İLİŞKİDE HARAM VE HELALLER, DiGER KONULAR, DiNi KONULAR, EDEP&HÜRMET&SAYGI, EVLİLİK, GENEL, GÜNCEL, KADIN & BAYANLAR İÇİN, MARİFETNAME, TAVSİYELER, TÜRKİYE, YORUMLAR, YORUMSUZ, İSLAMA GÖRE CİNSEL HAYAT. Bu yazı için tüm yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0 besleme. Siz yorum yapın, veya geri izleme kendi sitenizden.


Asil demiş
Bu konuda yorum yapip yapmamakta epeyce tereddut yasadim acikcasi, bunlar herzaman konusulamayan, soru sorulamayan namahrem konulardir. Ancak siz bu konuyu yoruma da acik olarak bize sunmussunuz madem ki kafama cok takilan bir ayrintiyi yorumlamak ve sormak istiyorum.Cevap verip vermemekte ozgursunuz.
Cimanin anlamini bilmiyordum, anladigim kadariyla evlilikte cinsel iliski. 19. da yazilan cumleye hicbir anlam veremedim,
“Anasi, bacisi, halasi, teyzesi, kizi ve gelininin sevgisini dusunerek cima etmemektir” deniliyor. Bu bana cok yanlis geldi.Eger ben yanlis anlamadiysam erkekler adina soylenmis, cinsel iliski sirasinda resmen fantaziden bahsediliyor, erkekler esinizle beraber olurken annenizi,bacinizi, teyze, kiz ve gelininizi dusunmeyin, hayal etmeyinde digerleri serbesttir, yani komsun, yengen, arkadasin veya arkadas esi,v.s. herkes tamam, sorun yok, olabilir gibi. Yani ben boyle anladim ve bana cok ters geldi acikcasi.
Eger ben yanlis anladiysam cahilligime sayin, ozur dilerim, ama benim anladigim gibiyse o zaman da sunu sormak isterim. Peki esler yada insanlar, kadin yada erkek farketmez bence, esiyle birlikteyken baska birilerini hayal ediyorlarsa bu dinimize gore haram yada gunah degilmidir? Peygamberimiz ne soylemistir bu konuda, bana gore bunun ihanetten hicbir farki yok, bunu dusunmussun yada firsat bulup hayata gecirmissin, yada toplum baskisi veya Allah korkusuyla bastirmissin hic farki yok. Dusunceler, kalpten gecenlerin onemi yokmudur, bir insan ne kadar toplumun ahlak degerleri ve baskisindan cekinirde gostermelik kapalidir, yada Allaha kitaba inanir gorunur beyni farkli soyler gibi bence; ayni seydir.
Ben boyle bir evlilik hayati yasamaya asla tahammul edemezdim, esimin beynini kalbini okur aninda da sezerdim bunu ve bir an dusunmeden bitirirdim.
yukarikayalar demiş
Selamlar Asil,
Sizinde ifade ettiginiz gibi bøylesine konularda kimse ne yorum nede soru sormaya cesaret edemiyor,Halbuki øgrenmemizde sakincasi olmayan ve øgrenmemiz gereken konulardandir.
“Annenizi,bacinizi, teyze, kiz ve gelininizi dusunmeyin, hayal etmeyinde digerleri serbesttir,” Burda digerlerini dusunmek serbesttir demiyor,bunun hemen altindaki yazida ise “yabanci kadindanda sakinin ” diyor, Yani baskalarini tasavvur ederek ehliniz ile cima`da bulunmayin demek isteniyor.
Bu konuda “Dørt buyuk halife” isimli eserde Peygamberimiz (S.A.V)`in H.z Ali`ye genis tavsiyeleri vardir,zamanimiz olursa o yaziyida yayinlariz insaallah.
Bu yazi “Cima`nin edebleri” ndendir.Yani yapilmasi tavsiye edilmektedir.Evet bir nev`i fantazilerden bahsediliyor,Bøyle fantezileri dusunmeyin diye tavsiye ediliyor,
Yorumunuz icin tesekkur ederiz. Allaha emanet olun.